Rebo.hu

The Bad Batch: Nem biztos, hogy Crosshair jó lesz a második évadban

2022. november 15. - viragirwin

bad-batch-season-2.jpg

A Rossz osztag legújabb promóciós posztere lehetséges, hogy spoileres a közelgő második évadra nézve. De lehet, hogy csak sok hűhó semmiért.

Nemsokára érkezik a Disney+ felületére a Star Wars: Rossz osztag második évada, melyben talán az egyik legjobban várt történetszál, hogy merre viszik tovább Crosshair (Célkereszt) karakterét. A 99-es klónkommandó kígyónyelvű mesterlövésze az előző évad végén végleg elvált korábbi társaitól és csatlakozott a Birodalomhoz. A második évad előzetese alapján továbbra is a Birodalmat szolgálja, így kicsit furcsa, hogy az alábbi képen már újra együtt szerepel társaival. És nem ez az egyetlen furcsaság. 

clone-force-99.jpg

A displate.com-on megjelent kép címe Wanted by the Empire.

A kép tegnap óta futótűzként terjed az interneten, eredetileg a Displate oldalára került fel, ami ugyan hivatalos Star Wars posztereket is árul, de ha jobban megnézzük több egymásnak ellentmondó kép is fent van az oldalon. Van közöttük több, ami újra egy csapatként hivatkozik rájuk, de olyan is ami Crosshairt önmagában ábrázolja a Birodalom hű harcosaként, sőt ugyanazzal a beállítással, mint a fenti képen is. Ráadásul ezeken a posztereken mindig Omega az egyetlen, aki a második évadra beharangozott ruháját viseli.

add_a_heading_10.png

Az utolsó kép az egyetlen, amin mindenki a második évadra tervezett kinézettel van jelen, és azon nincs rajta Crosshair.

A sok kép végigböngészése után inkább úgy tűnik, hogy ugyanazt az alapanyagot hasznosították újra többféleképpen. Jobb ha ezek alapján senki nem von le messzemenő következtetéseket, valószínű, hogy szó sincs nagy leleplezésről.

A Rossz osztag második évada január negyedikén kerül fel a Disney+-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9517978888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása