Rebo.hu

[Hivatalos] Új regény fogja felvezetni a Star Wars Jedi: Survivor videójátékot

2022. augusztus 19. - DanCarver

sw-jedi-survivor-ann_05-27-22.jpg

A Lucasfilm ma két kiadványt jelentett be a jövőre érkező új videójáték, a Star Wars Jedi: Survivorhöz. Egy új regény fogja elmesélni a Jedi: Fallen Order és a Survivor közötti eseményeket, illetve egy művészeti album is készül, amely betekintést nyújt a játék világába és kulisszáiba.

A StarWars.com oldalán egy rövid bejelentés keretében leplezték le a Jedi: Survivor játékhoz készülő könyveket.

Az egyik egy regény lesz, Star Wars Jedi: Battle Scars (Harci sebek), amelyet Sam Maggs ír és a Del Rey kiadásában jelenik meg angolul 2023. március 7-én. Ez egybevág a korábbi pletykákkal, miszerint a játék is ekkortájt jelenik meg, azonban ezt eddig sem az EA sem a Lucasfilm Games nem erősítette meg hivatalosan. A regény középpontjában Cal Kestis és a Stinger Mantis csapata lesz, megtudhatjuk mi történt velük a Jedi: Fallen Order és a Jedi: Survivor közti öt évben. A regény így összekötő kapocs lesz a két videójáték között.

star-wars-jedi-battle-scars-cover-temp.jpg

Sam Maggs már nem ismeretlen a Star Wars világában. A kanadai írónő korábban többnyire Marvel képregényeken és videójátékon (Marvel's Spider-Man, Call of Duty: Vanguard, Tiny Tina's Wonderland, stb.) dolgozott. Ő írta a Star Wars Adventures képregénysorozat 2, 7. és 8. részét, továbbá a Stories of the Jedi and Sith egyik rövid történetét is ő jegyezte. Részt vett a szintén készülő Knights of the Old Republic Remake játék írásában, azonban nem rég otthagyta a projektet. A Jedi: Battle Scars lesz az első teljes Star Wars regénye.

art-of-star-wars-jedi-survivor-cover-temp.jpg

A másik könyv The Art of Star Wars Jedi: Survivor címen jelenik meg 2023. május 2-án a Dark Horse kiadásában. Egy színes, keményfedeles album lesz, amely betekintést nyújt a játék fejlesztésének kulisszáiba, látványtervekkel és az alkotók hozzászólásaival kiegészítve.

A könyvek magyarországi megjelenéséről egyelőre nincs hír, reméljük hamarosan több információnk lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9317911595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása